top of page

OUR STORY

Circle of Enjoy, één familie, één woord: 'geniet'.

Moeder en dochter
Gezelligheid, met elkaar zijn, de liefde voor mooie producten en voor elkaar. Dat is wat moeder en dochter, Femmy en Esther met elkaar verbindt. Zij willen doen wat ze écht leuk vinden, waar ze blij van worden en waar ze écht van genieten. Elkaars talenten en de passie voor mode en interieur worden gecombineerd tot iets moois, tot Circle of Enjoy. 


Interieur, mode & lifestyle
In de on- én offline winkel van Circle of Enjoy inspireren we je graag met een unieke mix van interieur, mode en lifestyle items. Geïnsipireerd door Scandinavische trends, natuurlijke materialen, natureltinten, eenvoud en met een duurzame touch. Met onze collectie én met een persoonlijk en eerlijk (styling)advies willen we jou inspireren om van jouw huis écht een ‘thuis’ te maken en daarnaast een lach op je gezicht toveren met een mode-item, accessoire, persoonlijk cadeau of lifestyleproduct van merken met een mooi verhaal.

Ontdek het merkenpakket dat zorgvuldig samengesteld is op basis van het Scandinavische ‘Lagom’: niet te veel, niet te weinig - precies genoeg. Precies genoeg om van jouw huis écht een thuis te maken, om een lach op je gezicht te toveren en om het leven én de wereld net een stukje mooier te maken. Geïnspireerd door Scandinavische trends, natuurlijke materialen en met een mooi (duurzaam) verhaal.


Shop online en offline
Laat je inspireren door onze collectie. Shop 24/7 online of bezoek onze winkel in het watersportdorp Grou, aan de Gedempte Haven 11A. Ontdek de merken en de collectie 'offline', wij adviseren jou graag in mode en interieur! 

Héél graag willen we jou mee laten genieten van Circle of Enjoy, a world created with love.  
 

LOVE,

Circle of Enjoy
Esther & Femmy


 

Scherm­afbeelding 2023-04-08 om 14.15.57.png
bottom of page