OUR STORY

Circle of Enjoy, één familie, één woord: 'geniet'.
Het wordt zo vaak geroepen: ‘geniet van het leven’, ‘geniet van de kleine dingen’. Circle of Enjoy draait om genieten. Het is de cirkel van genieten die oneindig doorgaat.  
 
Moeder en dochters
Gezelligheid, met elkaar zijn, de liefde voor mooie producten en voor elkaar. Dat is wat moeder en dochters, Femmy, Esther en Merle met elkaar verbindt. Zij willen doen wat ze écht leuk vinden, waar ze blij van worden en waar ze écht van genieten. Elkaars talenten en de passie voor mode en interieur worden gecombineerd tot iets moois, tot Circle of Enjoy. 


Interieur, mode & lifestyle
Bij Circle of Enjoy kun je genieten van een prachtige collectie aan interieuraccessoires, kleine meubels, textiel, verlichting en zoveel meer om van jouw huis écht een thuis te maken. Vind een outfit om in te stralen en maak je look compleet met de mooiste sieraden en accessoires. Stuk voor stuk items die een lach op je gezicht toveren. Verwen jezelf of iemand anders met een fijn verzorgingsproduct, stationery voor al je creatieve ideeën en healthy drankjes. Wij raken geïnspireerd door Scandinavische trends, natuurlijke materialen, naturel tinten en producten met een mooi verhaal...

Shop online en offline
Laat je inspireren door onze collectie. Shop 24/7 online of bezoek onze winkel in het watersportdorp Grou, aan de Gedempte Haven 11A. Ontdek de merken en de collectie 'offline', wij adviseren jou graag in mode en interieur! 

Héél graag willen we jou mee laten genieten van Circle of Enjoy, a world created with love.  
 

LOVE,

Circle of Enjoy
Merle, Esther & Femmy

FotoMoederDochters